avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract individual de munca

Buna ziua, tocmai mi-am deschis un srl, un magazin , si am o nelamurire in legatura cu contractele de munca. pot vinde in magazin parintii, sau rudele de gradul 1 , fara contract de munca, daca acestia nu sunt trecuti ca asociati sau administratori?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 29 Mai 2013
nu ,decat persoane angajata cu contract de munca .
Nu riscati astfel de procedee , intrucat munca fara c.i.m. este drastic sanctionata de catre ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ca asociat si administrator al unei societati comerciale, pot lucra fara contract individual de munca? adriacst adriacst Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema . Eu si sotul meu suntem asociatii unei SRL, eu detin si calitatea de administrator. Am deschis un ... (vezi toată discuția)
Carte de munca administrator alinaelena89 alinaelena89 buna ziua. am o nelamurire. am deschis recent o societate srl al carei asociat unic si administrator sunt eu. precizez ca am deschis aceasta firma pentru un ... (vezi toată discuția)
Contract munca administrator farmacie ContSters194995 ContSters194995 Buna ziua, As dori sa stiu daca un asociat unic care e administrator si are o farmacie, fiind in acelasi timp farmacist sau doctor veterinar (e vorba de o ... (vezi toată discuția)