avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 856 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... NEACORDARE PRIORITATE
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

NEACORDARE PRIORITATE

Buna ziua, daca eu circul pe banda 2 si in intersectie am semnul cedeaza trecerea si din dreapta de pe drumul cu prioritate vine o masina care intra pe banda 1 deci linga mine inseamna ca nu i-am acordat proritate chiar daca am redus totusi?
Cel mai recent răspuns: pellyx31 , utilizator 10:50, 2 Iunie 2013
Cyan mi-a raspuns corect pentru ca asa se procedeaza la semnul cedeaza trecerea, avea dreptul sa intre si pe banda 2 doar ca nu a facut-o eu am intrat in intersectie incet de tot si am asteptat sa vad ce face daca intra pe banda 2 opream imediat. Permisul nu mi l-a luat m-a picat ca eram in examen cat C. Neacordarea de prioritate este obligarea celorlalti participanti in trafic care au prioritate de trecere , de a schimba directia de mers, a opri sau a reduce viteza, pecind in situatia asta nu s-a intimplat nimic din astea
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
pellyx31, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!vreau sa depun o contestatie in cauzul unui accident ... AngelicaCeh AngelicaCeh Buna ziua!Vreau sa depun o contestatie in cauzul unui accident in sensul giratoriu ptr ca consider si sustin nevinovatia mea.Eu circulam in aceias sens de mers ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului auto pentru neacordare de prioritate incepator2008 incepator2008 In data de 02.01.2009 la o intersecţie cu un drum prioritar am oprit la semnul \"Cedeaza Trecerea\" pe prima banda. Pe a adoua banda a oprit un alt autoturism ... (vezi toată discuția)