avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de intretinere cu acordul fratilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de intretinere cu acordul fratilor

suntem 5 frati. vreau sa inchei un contract de intretinere cu parintii sau contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pentru ca eu am grija de ei. este nevoie de acordul fratilor? mentionez ca mama are alzheimer gradul II de handicap.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vivipanait , utilizator 20:22, 4 Iunie 2013
multumesc pentru raspuns. dar vreau sa va mai intreb: contract de intretinere doar cu mama, sau cu amandoi? in cazul unui contract de intretinere mai trebuie sa vina fratii la succesiune?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare grf grf buna seara. povestea mea ar fi urmatoarea: \"in cazul in care intr0o familie sunt 2 mostenitori(copii)iar ambii parinti traiesc dar vor sa se de-a in ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere daiana87 daiana87 Buna ziua.. Problema sta in felul urmator: in iarna anului trecut fratele meu a incheiat un contract de intretinere cu parintii nostri cu acordul tuturor ... (vezi toată discuția)
Uzufruct si anl rlory24 rlory24 Buna ziua, Am rugamintea de a ma indruma ce sa fac , explicandu-va motivul pentru care sunt in impas. Parintii mei, fiind bolnavi au inceput sa-si....imparta ... (vezi toată discuția)