avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Diferente consum gaze dupa instalarea unui contor nou
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Diferente consum gaze dupa instalarea unui contor nou

Buna Ziua,
in ianuarie cei de la gdf suez mi-au schimbat ceasul de gaz(pt verificare) (tin sa precizez k pana in prezent nu trimiteam citirea lunar ci venea cu regularizare la 3 luni)si dupa primele trei luni a venit o factura de 1000 lei(la un ap cu 2 camere) si mentionez k anul trecut venea 450 lei(la 3 luni),am facut oreclamatie catre ei si mi-au schimbat ceasul la cerere pt verificare,rezultatul fiind ca,ceasul e bun,dar dupa ce am noul ceas imi vine 60 lei/luna cu citirea la timp.e posibil ca la inainte sa consum 270mc/luna si acum numai 50?ce pot sa fac mai departe?k pt ei totul li se pare normal!va rog sa ma ajutati cu un sfat.multumesc
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 22:51, 29 Mai 2013
în opinia mea :
1) contestați imediat în scris acea factură ”dubioasă” aș îndrăzni a zice ;
2) formulați o plângere la Comisariatul județean/de sector București, după caz pt. protecția consumatorilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie factura gaz jordy7 jordy7 Am depus o reclamatie la OJPC si respunsul ma nemultumeste. Am platit o factura de consum gaz la GDF Suez prin Internet Banking cu ordin de plata si m-am ... (vezi toată discuția)
Debransare abuziva gdf suez matei33 matei33 Va prezint urmatoarea situatie: Din neglijenta nu am transmis la timp indexul la gaze, motiv pentru care furnizorul a facturat in baza unor estimari total ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de distributie de gaz maryag maryag buna ziua,am o problema cu facturile trimise de firma de gaz.am grija de proprietatea cuiva adica mai trec pe acolo periodic pentru a achita facturile de la ... (vezi toată discuția)