avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Arierate achitate de primarie
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Arierate achitate de primarie

As dori sa ma ajutati cu inregistrarea contabila corecta pentru arierate achitate de primarie ca si ordonator principal de credite.Mai concret noi suntem o scoala pentru care primaria a achitat confor OG 3/2013 arieratele existente la data de 31.01.2013.Cum inregistrez in contabilitatea mea acest lucru?Cum scad datoria fata de furnizori ?401 la ce cont?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 11:39, 30 Mai 2013
Va sfatuiesc sa luati legatura cu directorul economic din primarie.
Inregistrarile pe care le veti face trebuie sa se coreleze cu cele din contabilitatea primariei astfel incat la consolidare acesta decontare sa se inchida.
In opinia mea prin contul 481, conform ordin 1917/2005. Inregistrarea trebuie facuta reciproc, in aceeasi perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casarea obiectelor de inventar si a mijloacelor fixe clara78 clara78 Buna ziua, 1) Cum se inregistreaza obiectele de inventar si mijloacele fixe a unei scoli preluate de la Primaria comunei de care apartine o data cu ... (vezi toată discuția)
Cum inregistrez tva pentru reducere financiara sau comerciala predoni predoni Buna ziua, Conform pct.51 din Ordinul 3055/2009 reglementari contabile conforme cu directivele europene: a) Reducerea comerciala acordata de furnizor direct ... (vezi toată discuția)
Inchidere client/furnizor vechi de 7 ani florip florip In ce conditii pot inchide inainte de inventar un client si un furnizor (acelasi) cu sume aproape egale, daca facturile sunt din 2005, iar respectivul client ... (vezi toată discuția)