avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire donata.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire donata.

La sucesiune am donat partea mea fratelui meu cu conditia cä mä despägubeste cänd are bani#-oDar dupä 7 Ani tot spunänd cä nu are bani mi am pirdut räbdarea ce mai pot face?X-(
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 09:56, 30 Mai 2013
Daca ati donat cum sa cereti bani? Donatia este un contract cu titlu gratuit, nu oneros! Nu primiti bani. Daca vroiati bani trebuie sa faceti partaj cu sulta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varianta mai sigura si mai ieftina de instrainare a unui bun obtinut prin succesiune. colceriumari-bv colceriumari-bv Dupa decesul tatalui, am dezbatut masa succesorala intre mama sora si frate, desi exista o \"intelegere verbala stramoseasca\" ca sora sa renunte la cota ei ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare cota din casa BQGDAN BQGDAN Buna ziua, In cazul unui apartament care este trecut pe numele ambilor soti, care este procedura pentru ca unul din ei sa-si vanda partea de 50% ? Au 2 ... (vezi toată discuția)
Succesiune dezbatuta renuntare la cota parte ce imi revine rrobert rrobert S-a dezbatut o succesiune in urma careia mi-a revenit cota de 1/2 dintr-o casa. Acum, dupa 5 ani doresc ca aceasta cotă ce imi revine să o dau fratelui, ... (vezi toată discuția)