De ce rebuie o persoana care a executat deja peste 80% din o pdeapsa sa s prezinte dupa eliberare la un asa zis oftr de probatiune avand in vedere ca nu face altceva decat sa semneze ca a fost pe acolo nu ajuta la gasire loc munca sau indreptarea spre alte servicii sociale etc
Cum se zice incredibl dar adevarat probabil de aceea avem una dintre cele mai instabile legistlatii din europa caci de aia sunt modificate mai mereu ca se pare ca multe legi sunt facute cu picioarele nu cu capul adica in sine legea e ok dar in sensul aplicarii devine comica adica ce fac ma duc si semnez lunar o hartie ca sa ce sa se vada de mai traiesc lol,adica daca era sa fie ceva cu adevarat folositor mi se oferea fie un loc de munca fie informatii de asistenta sociala pentru obtinerea loc de munca sau alt gen de ajutoare pai eu cand am intrebat ca eu avand o boala daca pot obtine grad de handicap pe seama acelei boli mi s-a zis dute la as sociala de la primarie aia m-au trimis la serviciul de handicap acolo mi s-a zis ca probabil ca da dar vb cu doctorul la care ai fisa si aba acolo am aflat ca da adica e comic acest traseu nu stiu mi se pare ca sunt ca intr-un oc de png pong iar eu sunt mingea
Dar consultanta in gasirea unui loc de munca (lista cu locurile de munca disponibile de la ajofm), cursurile de calificare, sfaturile pentru evitarea comiterii unei noi infractiuni, astea ce sunt ?
Pia deh asta stie oricine sa se duca la ajofm (desi mam dus de 3 ori cam degeaba caci toate locurile de munca de le-am gast conform calificarilor am fost respnsa din cauza cazierului)"sfaturile pentru evitarea comiterii unei noi infractiuni" aici tine mai degeaba de familie de ma sustine financiar ca daca nu probabl as da de belele .
Angajare somer
arimed
As dori si eu sa stiu ca somer care sunt pasi pe care ii urmeaza angajatorul. Mentionez ca eu am somajul in Buzau si ma angajez in Constanta. Stiu ca primesc ... (vezi toată discuția)