avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Calomnie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Calomnie

de aproximativ 2 luni doua persoane ma calominiaza ori de cate ori au ocazia.au luat legatura cu persoane din familia mea,prieteni ,cunoscuti,etc si au spus tot felul de lucruri despre mine ,neadevarate,mi-au trimis si la servici o scrisoare spunand ca am sa le dau sume mari de bani,etc.ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: viorel42 , utilizator 19:15, 31 Mai 2013
Initial incercati sa contactati,sa comunicati persoanele in cauza ca actiunile lor sunt apreciate de dvs drept neintemeiate si calomniatore si in caz ca staruie ,risca sa suporte consecintele prevazute de lege
In situatia in care persoanele staruie ,aveti dreptul prevazut si garantat de Legea Fundamentala de acces la justitie,ocazie cu care puteti solicita daune
Ultima modificare: Vineri, 31 Mai 2013
ynocentta, utilizator
voi merge in justitie.am tot incercat sa discut cu acea persoana dar continua sa ma denigreze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se intampla dupa intocmirea unui proces verbal intr un magazin? anonim02mg anonim02mg Acum cateva zile o prietena (minora)a fost prinsa de catre securitate furand un atricol in valoare de 7 lei dintr un magazin.Aceasta a fost dusa intr-o camera ... (vezi toată discuția)
Sfat pt caz de amenintare karinna karinna Buna seara, Astazi au venit 2 politisti la usa si mi-au cerut sa ma prezint maine la sectie impreuna cu prietenul meu.El a amenintat un fost coleg ca-l bate ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii Monica H. Monica H. [u]Situatie:[/u] Vine un tip din bloc la usa la dl.H, in seara de ajun pus pe scandal: ”ca de ce primesc copii cu colinda\". dl.H i-a ... (vezi toată discuția)