avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce se intampla dupa intocmirea unui proces verbal intr ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce se intampla dupa intocmirea unui proces verbal intr un magazin?

Acum cateva zile o prietena (minora)a fost prinsa de catre securitate furand un atricol in valoare de 7 lei dintr un magazin.Aceasta a fost dusa intr-o camera unde i sa intocmit un proces verbal in care din ceea ce mi a povestit era scris doar produsul pe cate a incercat sa l fure ,numele ei,orasul si semnatura ei.In urma unei convorbiri cu persoana care a facut procesul sa constatat ca este la prima abatere si regreta actul facut .Politia din cate am inteles nu a fost chemata iar managerul a incheiat discutia printr un "sa nu se mai intample" dupa care s a platit articolul bonul fiind luat de paza.Ce se poate intampla acum?
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Iunie 2018
anonim02mg, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:39, 16 Iunie 2018
Daca s-a achitat contravaloare produs rezulta ca nu exista prejudiciu,respectiv comerciantul nu se va complica sa sesiseze autoritatile
Pentru moment nu se va intampla nimic dara daca minora staruie sa sustraga bunuri isi asuma riscul sa suporte sanctiunile prevazute de legea penala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazin, santaj cu dosar penal caughtthief caughtthief Salut, azi am facut o mare prostie. Am furat dintr-un magazin. Am fost prins. Furasem in valoare de 3.80 ron. M-a prins paznicul si mi-a aratat filmarea pe ... (vezi toată discuția)
Primit citatie ca persoana reclamata-dosar penal furt ContSters228759 ContSters228759 Buna ziua, Acum ceva vreme am dat curs unui pariu(greseala mea) si am fost prins furand dintr-un magazin niste produse in valoare acumulata de ... (vezi toată discuția)
Situatie de furt: nelamuriri ContSters413983 ContSters413983 Buna ziua, Sunt psiholog si am nevoie urgenta de o lamurire din partea unui profesionist in legatura cu situatia unui client de-al meu. Clientul pentru ... (vezi toată discuția)