pot incheia un contract de munca pe perioada determinata pentru care salariul sa fie un tarif orar?(ex.: 200 lei/ora) si il platesc lunar pe baza de time sheet la numarul de ore lucrate. daca da ce trec in revisal la rubrica salariul lunar brut?
si in revisal cum il inregistrez? la repartizare timp trec inegal, dar la tip interval repartizare? timp de munca, salariul brut cum trec? pot fi luni in care sa nu-l platesc? nu mi-e clar cum fac astfel incat sa fiu in regula fata de itm
Cred ca user-ul intreaba daca se poate incadra o persoana cu un salariu tarifar orar si nu cu un salariu tarifar lunar.
Practica ITM nu admite asa ceva, din ceea ce cunosc eu, decat in sistemul de invatamant, unde e prevazuta expres posibilitatea unei astfel de incadrari.
Se pot face diverse artificii pentru a ajunge la ceea ce doriti.
In revisal nu exista posibilitatea inregistrarii salariului tarifar orar.
Parerea mea e ca salariatii, conform Codului Muncii si a HG, pot fi incadrati si in baza unui salariu tarifar orar, iar programul Revisal ar trebui modificat astfel incat sa permita acest lucru.
Nu are nicio legatura practica unui ITM cu ceea ce prevede legea. ITM-ul nu poate fi deasupra legii.
Programul REVISAL este un program care mai mult incurca lumea decat s-o descurce dupa abrogarea D.92/1976.
Calcul salar orar
Anaj
Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect SALARIUL ORAR:
1. salar de incadrare / 168 ore (media de ore lunara stabilita pentru anul 2014) sau 2. salar de ... (vezi toată discuția)