avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca pe perioada determinata

pot incheia un contract de munca pe perioada determinata pentru care salariul sa fie un tarif orar?(ex.: 200 lei/ora) si il platesc lunar pe baza de time sheet la numarul de ore lucrate. daca da ce trec in revisal la rubrica salariul lunar brut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:48, 31 Mai 2013
Din pacate, va contrazic , intrucat exista c.i.m. inregistrate de acest gen la mai multe ITM-uri.
Eu am inregistrat astfel de c.i.m. la cel putin 5 ITM-uri din tara cand era in vigoare Legea nr.130/1999 si nimeni nu a refuzat inregistrarea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca 3 zile ELENA2009 ELENA2009 buna ziua se poate face contract de munca sau act aditional la contract de munca cu program de lucru de 3 zile /saptamana> trebuie sa specific in contract ... (vezi toată discuția)
Tariful orar acord pentru 2010 Laura Vasilescu Laura Vasilescu Bună ziua, Conform prevederilor legale, tarifarul orar la acord rezultă din împărțirea salariului de încadrare la un anumit nr. de ore mediu pe ... (vezi toată discuția)
Calcul salar orar Anaj Anaj Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza corect SALARIUL ORAR: 1. salar de incadrare / 168 ore (media de ore lunara stabilita pentru anul 2014) sau 2. salar de ... (vezi toată discuția)