avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate ramase in urma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate ramase in urma

Am un credit de la o banca, cu o rata de 150 euro lunar. Din 2011, am iesit in somaj , iar de atunci platesc doar 50 de euro, deoarece nu am mai gasit serviciu , si lucreaza doar sotia , cu un salariu de 1100, de lei pe luna. Luna aceasta am primit o somatie ca o sa fiu executat silit daca nu achit in 15 zile tot creditul de 8000 de euro.
Nu avem cum sa platim aceasta suma, dar sotia mea este coplatitor. Nu se poate sa i se retina ei din salariu , nu asa ar trebui ca si coplatitor ?
Sau vor executa bunurile noastre , ne vor lasa pe drumuri ?
Daca voi gasi serviciu clar ca-mi voi plati ratele . Ce putem pati legal?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 21:59, 31 Mai 2013
Legal, in afara ca vor fi executate bunurile dvs pana la concurenta sumelor datorate, nu patiti altceva.
I se va pune si sotiei poprire pe salariu, dar creditorul nu se va multumi cu atat.
Daca aveti bunuri de valoare, incercati sa va intelegeti cu creditorul sa semnati un angajament de plata si sa achitati in cateva rate cat datorati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ramas dupa o persoana decedata vladgeorgescu vladgeorgescu Buna ziua ! Am o problema: Sotia mea si cu mine am facut un credit la o banca la care ea a fost titular si eu coplatitor. In urma cu o luna sotia a decedat, ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu Micky87 Micky87 Am nevoie de o solutie de la cineva specializat sau care stie ce ar trebui sa fac? Nu stiu ce sa fac ce solutie sa gasesc, am facut un credit in 2008 la banca ... (vezi toată discuția)
Executare silita - executor judecatoresc andre75 andre75 Buna ziua. In urma cu 5 ani am contractat un credit in valoare de 19.000 EUR. La un moment dat am ramas fara serviciu si am facut o solicitare catre banca ... (vezi toată discuția)