avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Poate un avocat sã semneze în numele meu? Nu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Poate un avocat sã semneze în numele meu? Nu existã contract de reprezentare

buna ziua. poate un avocat sa semneze in numele meu, fara a avea nici macar un contract de asistenta juridica incheiat intre noi doi????? si in ce conditii ar fi putut sa semneze in numele meu. Eu consider ca mi,a falsificat semnatura. cu multumiri
Cel mai recent răspuns: mmarianman , utilizator 16:33, 3 Iunie 2013
Daca este avocatul dvs. vorbiti cu el.
Este posibil sa fi fost angajat de o alta persoana.

Sfatul meu este sa va intalniti cu el si sa va lamuriti.
Avocatii nu merg gratis la procese de regula si nici nu deschid procese aiurea ca sa se afle in treaba.
asa stau lucrurile . la angajat alt avocat, cu care am vorbit initial, pt ca nu ma putea asista , fiind conflict de interese. dar nici al doilea avocat nu ma putea asista pentru ca in alt dosar ambii avocati au aparat interesle partii adverse. respectiv o primarie primul avand un contract de asistenta juridica cu primaria respactiva si la ceteva instante la delegat pe cel de al doilea sa il substituie.
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un avocat poate semna in locul clientului cu semnatura acestuia ?? sawy sawy Buna ziua am o mare rugaminte .. am un proces de incredintare minor de 1 an si acum dupa mai mult timp am sesizat ca avocatul doamnei tot semneaza in ... (vezi toată discuția)
Semnaturi false Bibica Bibica va rog sa-mi spuneti unde ma pot adresa daca am descoperit ca cineva mi-a falsificat semnatura pe un document al unei autoritati publice Ce infractiune sa ... (vezi toată discuția)
Delegatia de substituire, drept de reprezentare Micaly Micaly Buna ziua Va rog un sfat cu privire la urmatoarea speta intr-un proces civil: Avocatul X al societatii de avocatura A&B este substituit prin avocat Y din ... (vezi toată discuția)