avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut prin virament bancar. Incredere inselata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut prin virament bancar. Incredere inselata

Planuri de casatorie.intemeierea unei familii
In urma cu 2 ani am inceput o relatie tot a fost frumos.
Am fost si sunt cinstit cu onoare.demnitate si fidelitate ceea ce in ziua de azi greu gasesti.
De buna voie si nesilit de nimeni am facut viramente bancare in total de 25.000 euro
Acum mobila,masina,electronicele si electrocasnicele sunt la fosta prietena.Ea nu doreste sa imi recuperez nimic din ceea ce a fost cumparat din banii mei.Avand in considerare devalorizarea bunurilor acceptata si de mine.
Banca imi va elibera detaliul viramentelor suma ,data .
Am decis sa ii cer 15000 euro .dar sunt sigur ca va lungi plata datoriei.
Ca dovada am doar viramentele de la banca.
Din salariul ei nu putea plati tot ce are acum.Ce a fost in trecut si ce a ajuns acum.
Ce pot face.sa caut un avocat.unde ma adresez?
Va multumesc pt indrumarile si eventualele intrebari.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Iunie 2013
ContSters292519, utilizator
Legiuitor=Parlamentul.
Daca dvs sunteti in Franta, iar prietena dvs in Germania, trebuie sa vedem daca este aplicabila, pentru vreun motiv, legea romana. In caz contrar, raspunsurile pe care le veti primi pe acest forum sunt doar sugestii, intrucat e posibil ca nici unul dintre utilizatorii acestui forum sa nu aiba cunostinte de drept german/francez (in cazul in care vreuna dintre aceste legi este aplicabila).
Cu titlu de sugestie, trebuie sa verificati care sunt conditiile si procedura reglementate de legea aplicabila pentru a dovedi o creanta si pentru a o executa.
Buna ziua! Din cate stiu atat in Franta, cat si in Germania este cunoscuta procedura de mediere. Puteti apela la un mediator, semnati un Acord de mediere cu dansa si in acela mentionati suma pe care ati agreat-o de comun acord cat si modalitatea de restituire a acesteia. In Romania, un astfel de Acord poate fi investit ca titlu executoriu si va ajuta foarte mult in cazul in care oricare dintre parti nu respecta cele asumate. Mult succes si mai multa incredere si optimism va doresc!
din punctul meu de vedere nu este aplicabila legea romana. nu vad nici un motiv mai ales ca nu au fost casatoriti.
Spuneam cum se intampla in Romania cu Acordul. Bineinteles trebuie abordata situatia conform legislatiei tarii respective. Insa, in momentul in care totul este trecut negru pe alb si decis de comun acord de parti, in Romania, Franta sau Germania, macar exista un document care atesta cele sustinute de parti. Momentan, nu exista decat niste extrase bancare. Asa cum spuneam, mult succes!

Alte discuții în legătură

Cont societate porpit de catre anaf cesar cesar Buna ziua,doamnelor,domnilor.Va rog daca sunteti amabili sa ma ajutati in situatia aceasta- am contul societatii poprit din data de 06.02.2014 de catre ANAF,eu ... (vezi toată discuția)
Cui ii pasa ca 52 muncitori detasati in strainatate, au acelasi salariu, minim pe economie si salariu in tara este platit doar pe hartie? ca se pare ca itm-ul nu are nimic de comentat ContSters298087 ContSters298087 Buna ziua! Cine ma poate ajuta, va rog, indrumandu-ma, unde sa ma adresez pentru urmatoarea problema? O societate care trimite muncitori in strainatate, ... (vezi toată discuția)
Angajata bancii umbla in cont si face operatiuni fara acordul meu septibanc septibanc Buna ziua, Am un cont curent de debit la o banca oarecare, cu card asociat contului. Este un card pe care primesc in principiu doar salariul de la firma unde ... (vezi toată discuția)