avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... nedumerire
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

nedumerire

e voie ca mancarea ce se va servi la un restaurant sa fie facuta de femeia de servici in incinta unei institutii de cultura? in ce fel sunt protejati consumatorii? se respecta oare normele de igiena? personalul de la bucatarie nu ar trebui sa faca niste analize? cine sunt vinovatii? de fapt e permis ca in incinta unei institutii de cultura sa se faca mancare, sa existe bucatarie, neexistand personal angajat pentru asa ceva?

institutia de care am scris in subiectul "nedumerire" este un muzeu
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2009
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: c@rmen , utilizator 22:01, 22 Aprilie 2009
faceti o plangere la protectia consumatorului si sanepid si va lamuriti cu privire la intrebarile d-voastra
Plangere se poate face doar la Inspectia sanitara de stat si Directia sanitar-veterinara si pentru siguranta alimentelor .
In primul rand , orice persoana care lucreaza in domeniul alimentar sau localuri unde se prepara si serveste mancare trebuie sa aiba carnet de sanatate cu analizele valabile la zi.
Repet : adreseaza- te inspectiei sanitare de stat si directiei de sanatate publica. Care parte nu o mai intelegi ? Offfffffffffffffffffffffffffff ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare pentru un fast food Ana1987 Ana1987 Care sunt autorizatiile necesare pentru comercializare produse fast food in cadrul unui local care este o ceainarie, dar vrea sa isi extinda profilul de ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru ella80 ella80 - Doresc sa declar punctul de lucru pentru restaurant. Este acelasi ca si sediul social. Care sunt demersurile necesare si ce alte avizari trebuiesc luate si ... (vezi toată discuția)
Autorizatii/avize , activitate cateing edys_cafe edys_cafe Buna ziua! de ceva timp mi-am deschis o societate com. , domeniul de activitate fiind catering, tot odata am inchiriat si un sp. com. intrebare:- ce ... (vezi toată discuția)