buna ziua am si eu un frate care este casatorit de aprox 7 ani are un copil de 4 ani si a calcat "stramb" cu o colega de serviciu cu care vrea sa se si casatoreasca. problema este ca sotia lui vrea sa divorteze la notariat dar cu anumite conditii cum ar fi sa vada copilul cand vrea ea, sa-i dea jumatate din banii de datorii(ea are card de credit pe numele ei si vrea ca el sa ii dea jumatate din bani)si jumatate de banii din valoarea masinii bun luat in timpul casatoriei pe numele lui. il ameninta ca nu vedea niciodata copilul pe motiv ca nu vrea ea. intrebare are castig de cauza, daca ajunge in instanta nu isi va vedea copilul niciodata?
de asemenea il ameninta ca ii va face scandal la servici si peste tot.
Daca nu se inteleg mai bine ajunge la instanta.
Poate obtine mai mult decat ar vrea mama copilului.
Depinde insa de mai multe lucruri.
Fara avocat nu cred ca se va descurca.
Daca nu reusesc sa se inteleaga in privinta programului de vizita, vor divorta in instanta.
Tatal sre dreptul sa aiba relatii cu copilul, poate sa ceara in instanta un program de vizita dupa cum doreste, tinand cont de programul copilului si de varsta.
In ce priveste partajul, sotia poate cere sa se stabileasca ca datoria facuta in timpul casatoriei e o datorie comuna, poate cere o suma pt achitarea ratelor, la fel, are dreptul la c/ val a jumatatee din masina daca e un bun comun.