avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort din cauza infidelitatii. Dezavantajele paratului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort din cauza infidelitatii. Dezavantajele paratului

buna ziua am si eu un frate care este casatorit de aprox 7 ani are un copil de 4 ani si a calcat "stramb" cu o colega de serviciu cu care vrea sa se si casatoreasca. problema este ca sotia lui vrea sa divorteze la notariat dar cu anumite conditii cum ar fi sa vada copilul cand vrea ea, sa-i dea jumatate din banii de datorii(ea are card de credit pe numele ei si vrea ca el sa ii dea jumatate din bani)si jumatate de banii din valoarea masinii bun luat in timpul casatoriei pe numele lui. il ameninta ca nu vedea niciodata copilul pe motiv ca nu vrea ea. intrebare are castig de cauza, daca ajunge in instanta nu isi va vedea copilul niciodata?
de asemenea il ameninta ca ii va face scandal la servici si peste tot.
Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
iuliarud, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:15, 2 Iunie 2013
Daca nu se inteleg mai bine ajunge la instanta.
Poate obtine mai mult decat ar vrea mama copilului.
Depinde insa de mai multe lucruri.
Fara avocat nu cred ca se va descurca.
Daca nu reusesc sa se inteleaga in privinta programului de vizita, vor divorta in instanta.
Tatal sre dreptul sa aiba relatii cu copilul, poate sa ceara in instanta un program de vizita dupa cum doreste, tinand cont de programul copilului si de varsta.
In ce priveste partajul, sotia poate cere sa se stabileasca ca datoria facuta in timpul casatoriei e o datorie comuna, poate cere o suma pt achitarea ratelor, la fel, are dreptul la c/ val a jumatatee din masina daca e un bun comun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Familie- sotia a plecat de acasa cu copilul Steli123 Steli123 Buna ziua.Fratele meu a fost plecat din tara,azi a venit,sotia( de 3 ani) nu a mai gasit o acasa,a luat anumite lucruri din casa,s-a dus sa isi vada fetita si ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita minor daniella28 daniella28 care este dreptul uni tata de vizita in timpul unui proces,pana la definitivare,cate zile,cate ore,daca tatal se poarta si urat si ameninta si santajeaza ca nu ... (vezi toată discuția)
Divort si incredintare copil cristeo cristeo Buna ziua. Fratele meu se confrunta cu urmatoarea situatie si vreau sa-l ajut. Este casatorit de 2 ani, are un copil in varsta de 1 an si de cateva luni a ... (vezi toată discuția)