avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prelungire contract inchiriere cu icral
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prelungire contract inchiriere cu icral

Locuiesc intr-un apartament cu chirie la stat si la solicitarea mea catre ICRAL pentru prelungirea contractului de inchiriere mi s-a raspuns ca trebuie sa apara legea si normele metodologice si abia dupa aceea se poate discuta despre prelungire.
Poate cineva sa-mi spuna ceva despre ce lege si norme este vorba?
Mentionez ca apartamentul este solicitat in compensare de catre o persoana care nu l-a avut niciodata in proprietate, ca este proces pe rol - in apel - unde am facut interventie (in prima faza nu am fost parte, afland de solicitarea acestei persoane la depunerea cererii de cumparare cand am fost instiintata de existenta acestui proces).
Va rog un raspuns, pentru ca trebuie sa obtin prelungirea acestui contract!
Multumesc
Cel mai recent răspuns: csaszarcatalin , utilizator 01:06, 31 Martie 2009
buna ziua !
Am si eu o problema daca poate cineva sa ma lamureasca eu impreuna cu tatal meu si cu fratele meu stam intr-o casa nationalizata de la icral problema sta in felul urmator tatal meu locuieste de 15 ani acolo plateste chirie este la zi cu totul el a incercat sa cumpere casa de la stat dar nu i s-a dat voie deoarece alti chiriasi erau in proces cu icralul pt revendicarea ei asta prin 2000 - 2001 intre timp au aparut alte probleme si nu s-a mai interesat acum 3 saptamani tatal meu a murit pe contractul de la icral apar eu cu fratele meu intrebarea mea care este contractul de inchiriere este expirat din 2007 acum tatal meu l-a prelungit si noi platim in continuare chirie si tot la el si in fine intrebarea este cum fac ca sa cumparam aceasta casa ce trebuie facut pasii pe care trebuie sa ii urmam si de curiozitate am inteles ca se cumpara la pretul de acum 15 ani de cand sta tatal meu in ea dupa achizitionarea ei dorim sa o vindem dupa cat timp am putea face acest lucru daca se poate face !

O zi buna !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate icral subsonic subsonic Buna ziua Am o problema pe care as dori sa o clarific cumva si apelez in acest sens la cunostiintele dvs. juridice. Acum cativa zeci de ani mama mea a ... (vezi toată discuția)
Proces pretentii cu evacuare din casa nationalizata cainebogdan cainebogdan Buna Ziua As avea nevoie de sfaturile dvs. intr-o problema foarte incurcata. Mama mea si eu am locuit intr-o casa nationalizata iar acum nu mai locuieste ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa fac succesiunea dupa decesul tatalui meu ,am ramas ... florinm58 florinm58 Trebuie sa fac succesiunea dupa decesul Tatalui meu ,am ramas eu ,Mama ,si fratel meu ,am locuit si locuiesc in acest apartament cu parintii mei ,fratele fiind ... (vezi toată discuția)