avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Valabilitate pasaport
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Valabilitate pasaport

Am pasaport eliberat in 2006 si este trecuta ca data de expirare 19 oct 2016. Mai este valabil sau nu? Intreb acest lucru pentru ca instabilitatea legislativa poate are vreo chichita si nu vreau sa fiu intors de la granita Multumesc

Ultima modificare: Duminică, 2 Iunie 2013
Ipuz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:36, 2 Iunie 2013
Nu exista nicio chichita legislativa in acest sens :) Este valabil pana in 19 octombrie 2016.
Mul'umesc, in august trebuie sa plec in Moldova.
Sunt tari din afara Uniunii Europene care conditioneaza acordarea vizei de intrare in spatiul lor de o valabilitate a pasaportului de cel putin inca 6 luni insa la dumneavoastra nu e cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport expirat ContSters489350 ContSters489350 Buna ziua.Sunt in Italia si in august trebuie sa merg in Romania sa fac buletinul fetei mele ca a implinit 14ani dar problema e ca pasaportul a expirat in ... (vezi toată discuția)
Valabilitate carte indentitate si iesirea din tara anabcc anabcc Am o nelamurire..trebuie sa plec din tara iar buletinul mi se expira in 2 luni. Am citit pe un forum ca [quot]Orice act cu care treci granita, indiferent ca ... (vezi toată discuția)
Carte identitate lavi23 lavi23 cartea mea de identitate expira pe 12 ianuarie 2012, daca plec din tara o sa am probleme la vama? precizez ca o sa fiu plecata numai 2 saptamani din tara. ... (vezi toată discuția)