avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se poate întâmpla dacã pârâta nu se prezintã ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se poate întâmpla dacã pârâta nu se prezintã la termene pentru cã este plecatã din þarã?

Buna seara.Am si eu o intrebare daca se poate sa ma ajutati si pe mine.Daca parata nu sa prezentat la cele 2 termene pentru ca este plecata din tara de un an de zile ce se poate intampla?Ei au 2 copii dar amandoi sunt mari au peste 25 de ani si au o casa inpreuna. Poate pierde dreptul la casa?Sau ce sar putea intampla?Si ce ar trebui ea sa faca daca nu se poate prezenta pentru ca munceste in alta tara?
ok multumesc pentru raspuns:)
Divortul se poate pronunta in lipsa, important e sa faca dovada ca a citat-o corect. Pentru divort, nu e cazul sa-si angajeze avocat.
Va puteti uita pe portalul instantelor de judecata daca sotul a cerut si partajul. Poate nu l-a cerut acum.. cand si daca il va cere, sa angajeze atunci avocat.
Pana sa ceara sotul partajul, sa se gandeasca si matusa cum vrea sa partajeze si daca stie ce vrea, poate deschide dansa prin reprezentant un proces de partaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj bebito&bebita bebito&bebita buna seara. Am avut divortul pe data de 19 mai , divort de comun acord.Pe data de 15 septembrie 2010 ar fi trebuit sa fie prima infatisare la procesul de ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi am? vasile s vasile s ? Buna ziua!Am 61 de ani .M-am casatorit in anul 1974 si am convietuit cu fosta sotie pana in anul 2000(28 de ani).In anul 2000 am plecat de acasa din cauza ... (vezi toată discuția)
Citatie de divort liacor liacor buna ziua, va rog sa fiti gentili si sa ma lamuriti un pic, mai ales ca nu am mai fost in asa situatii si nu cunosc nimic din ceea ce se intampla....am primit ... (vezi toată discuția)