Buna ziua,
in urma cu ceva timp am fost "fortata" sa imi dau demisia propunandu-mi-se 2 sal compensatorii (mai exista posibilitatea cu desfiintarea postului si zero lei); desi a trecut 1 luna si ceva inca nu mi-am recapatat cartea de munca si nici fisa fiscala; intrebarea mea este urmatoarea: mai pot beneficia in momentul de fata de indemnizatia pt copil(am aflat de viitorul copil la terminarea preavizului)?
Va multumesc!
In momentul de fata nu puteti beneficia de indemnizatia pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, decat din momentul nasterii copilului. Din pacate pentru dvs. se pare ca nici atunci nu o sa beneficiati, deoarece trebuie sa aveti 12 luni lucrate anterior nasterii copilului (incercati varianta sotul)
daca la data nasterii copilului nu aveti ultimele 12 luni lucrate, nu veti avea dreptul la CIC, ci numai alocatia de crestere a copilului, timp de 2 ani, 200 lei/luna
Indemnizatie
elissar
Buna ziua,am si eu o intrebare,imi poate spune si mie cineva,daca eu in timpul cat am primit ultima transa de bani din indemnizatia primului copil 800 roni ,am ... (vezi toată discuția)