avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 415 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen plangere penala pentru marturie mincinoasa in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen plangere penala pentru marturie mincinoasa in proces civil

Buna ziua,

As vrea sa va intreb care este termenul maxim dupa depunerea marturiei mincinoase la care se mai poate depune o plangere penala? A trecut ceva timp, nu am vrut sa depun initial, sperand ca judecatorul din civil va tine cont de dovezile aduse impotriva marturiei mincinoase. Dar se pare ca nu a facut-o si asta a influentat sentinta in defavoarea mea.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: nexus , utilizator 13:03, 3 Iunie 2013
Nu există un termen determinat, doar să nu se fi prescris fapta.
Marturia a fost depusa cu mai putin de 3 luni in urma, iar faptele sunt de acum 1-2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marturie mincinoasa - martor in eroare uwritetherules uwritetherules Am fost reclamant intr-un proces civil, iar sentinta mi-a fost nefavorabila. Aceasta s-a bazat pe inscrisuri si pe declaratiile a trei martori. Ca atare, eu ... (vezi toată discuția)
Declaratii false si martori mincinosi - procedura plangere catacata2011 catacata2011 Buna seara! Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv, este vorba de martori care au mintit in instanta si pot face dovada. Care sunt pasii care ... (vezi toată discuția)
Martor mincinos Carturarul Carturarul In procesul dintre mine si Asociatia de propietari Asociatia a adus ca martor pe administratorul blocului si acesta a mintit sub juramant, lucru pe care il pot ... (vezi toată discuția)