avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Atacuri parapsihologice
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Atacuri parapsihologice

Buna ziua , as vrea sa stiu daca exista legi pentru atacuri de natura parapsihologica . Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 22:58, 3 Iunie 2013
Nu exista, vrajitoria a fost decriminalizata in dreptul penal modern/contemporan din Europa si SUA. Ea se pedepsea in Evul Mediu in Europa, dar se pedepseste in continuare in Arabia Saudita si alte tari islamice.
se pedepseste daca se poate demonstra ca a fost atacat prin astfel de metode.sunt si aparate de masura.in america se pedepseste folosirea acestor capacitati.
In primul rand parapsihologia este considerata drept pseudostiinta de catre oamenii de stiinta. In al doilea rand, astfel de probe nu sunt admisibile intr-un tribunal romanesc (in Arabia Saudita a filma/poza pe cineva e periculos, ca poate fi considerata proba ca i-ai facut farmece). In al treilea rand, atacurile parapsihologice se incadreaza la vrajitorie, iar vrajitoria nu constituie infractiune.

Daca incercati sa faceti plangere penala pentru atacuri paranormale, m-ar mira foarte tare sa scapati nebatut de politisti sau fara a fi chemata Salvarea.

Pentru o plangere asemanatoare vedeti [ link extern ]

si [ link extern ]

Iar pedepsele din procesul vrajitoarelor care au santajat vedete n-au fost aplicate pentru... vrajitorie, ci pentru infractiuni ceva mai banale, vezi [ link extern ]
Ultima modificare: Luni, 3 Iunie 2013
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrajitorie andrei20160 andrei20160 Buna ziua As dori sa aflu daca dpdv lega pot demonstra in instanta ca sotul meu se ocupa de vrajitorie aducand in casa pt mine produse personalizate din care ... (vezi toată discuția)
Caut avocat pentru un caz major Vindecam-MAPN Vindecam-MAPN Suntem un grup de cetateni, patrioti in sensul real nu doar declarat, care vom actiona in judecata MAPN (da, ministerul \"Apararii\" nationale) pentru ... (vezi toată discuția)
Introducerea pedepselor corporale dannyel_dobre2 dannyel_dobre2 Am urmatoarele propuneri inspirate din legislatia din unele tari arabe: 1. Pentru infractiunea de furt, pedeapsa sa fie taierea mainii. Se va folosi un ... (vezi toată discuția)