avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Vrajitorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Vrajitorie

Buna ziua
As dori sa aflu daca dpdv lega pot demonstra in instanta ca sotul meu se ocupa de vrajitorie aducand in casa pt mine produse personalizate din care el nu manca:de exemplu suc , colaci de mort vinerea , carne de la mama lui ...pui/porc...etc iar pt fiul nostru de 6 luni toata apa care el o aducea in casa dupa fierbere la fundul vasului se lasa un sediment ,iar pe vas se intarea ca o piatra ,,,,,aceeasi apa am cumparat-o fara sa stie el si nu a lasat nimic.Cand am zis soacrei ce are apa a zis ca ies din apa sarurile si mineralele. va rog mult sa ma ajutati .ce as putea sa fac din punct de vedere legal
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2016
andrei20160, utilizator
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 05:57, 5 Noiembrie 2016
Vrajitoria ca practica nu intra sub incidenta codului penal. Care sunt motivele sotului? Ce doreste sa obtina? Instanta nu va poate ajuta in aceasta problema. Depuneti divort daca doriti sa incheiati relatiile cu sotul.
daca as fi disparut eu averea parintilor mei,iar asupra fiului nostru de 6 luni ce drepturi are .....pot sa-l tin pe baietel departe de de el sa nu-i mai faca rau?
Ultima modificare: Joi, 6 Octombrie 2016
andrei20160, utilizator
toata apa care el o aducea in casa dupa fierbere la fundul vasului se lasa un sediment ,iar pe vas se intarea ca o piatra ,,,,,aceeasi apa am cumparat-o fara sa stie el si nu a lasat nimic.Cand am zis soacrei ce are apa a zis ca ies din apa sarurile si mineralele.




Dacă apa nu este conformă, mergeți cu sticla îmbuteliată la Protecția Consumatorului, și vor face analize, iar fabrica care o îmbuteliază va fi sancționată.
Cine vă bagă în cap astfel de sugestii superstițioase, care vă distrug sănătatea psihică. Mergeți la un duhovnic renumit și spovediți-vă, că altfel veți merge la psiholog mai târziu. Pentru binele copilului și al familiei în general, nu mai credeți în astfel de iluzii.
`
"corpul(trupul) vostru este ceea ce mâncați, precum sufletul(mintea) vostru este ceea ce gândiți" - (Hipocrate).
Ultima modificare: Vineri, 7 Octombrie 2016
gi-jane2, moderator
In justitie nu exista vrajitorie.
Se considera ca nu exista.

Deci, orice ati vrea printr-un proces nu se poate invoca vrajitoria...
Corect, vrajitoria este pedepsita in Arabia Saudita si alte tari islamice. Daca te depisteaza cu Tarotul sau sange de sarpe in geamantan poti fi condamnat la moarte. La fel daca te toarna cineva ca ai ghicit viitorul in cafea. Dar nu e pedepsita in UE si SUA.

Asta nu inseamna ca cineva nu poate fi escrocat de o vrajitoare, putand ajunge sa foloseasca substante periculoase. Dar asta se cheama otravire (voluntara sau din prostie), nu vrajitorie.

Iar pedepsele din procesul vrajitoarelor care au santajat vedete n-au fost aplicate pentru... vrajitorie, ci pentru infractiuni ceva mai banale, vezi [ link extern ]

Din alta tara din UE (pentru cine citeste germana): [ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Noiembrie 2016
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pamantul deocamdata Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu.[/b] Pentru ca sa nu mai repete ce a facut anul trecut, cand a ucis vreo 69 de pusti si vreo opt adulti, Anders Behring Breivik[b] s-ar putea[/b] sa ... (vezi toată discuția)
Tara bâzdâgãniilor Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Traim intr-o tara in care exista multi oameni care platesc vrajitori despre care-si inchipuie ca le vor rezolva problemele, exista si oameni care platesc ... (vezi toată discuția)
Stiati ca... trope_doi trope_doi …Insula Pastelui a fost descoperita de olandezul Roggeveen? Evenimentul s-a petrecut in ziua de Pasti a anului 1722. …America de Sud avea o ... (vezi toată discuția)