Sint victima unei agresiuni al carui autor imi este cunoscut.Acesta a recunoscut fapta la venirea Politiei,eu am fost la spital,apoi la IML si am scos certificat medico-legal. Ce trebuie facut in continuare,si pina unde se poate ajunge in ceea ce-l priveste pe agresor? Cu stima!
Concret ati formulat plangere la politie/parchet impotriva autorului cunoscut?
Daca ati formulat plangere,urmeaza sa fiti citat pemtru audiere,ocazie cu care veti depune documentul medico legal si va veti sustine cerererile din plangere
Organul de cercetate penala urmeaza sa analizeze plangere,sa coroboreze cu declaratiile si probele la dosar,urmand in fional sa redacteze raport cu concluzii
Multumesc,doar ca lucrurile sint usor diferite,in sensul ca plingerea inca nu am facut-o.De ce? Pt. ca nu stiu daca procedez corect mergind neinsotit de un avocat(sau poate nu e necesar...). Concret,ce trebuie sa cuprinda respectiva plingere? Succesiunea stricta a faptelor,pretentiile mele legate de faptuitor,..?
Se impune ca in teremneul legal prevazut de cand cunoasteti autorul,daca doriti sa solicitati daune,sa adresati organelor abilitatea plangere
Puteti formula denunt care sa contina succesiunea faptelor si sa solicitati ca organul competent sa dispuna incadrarea si cercetarea acestora
Mai precis mergeti la politie si o sa va ajute ofiterul de serviciu sa formulati plangerea, sau daca aveti posibilitatea angajati un avocat sa va asiste.
Nu sunteti in situatia de a depune denunt, deoarece denuntul presupune ca autorul sa nu fie vatamat sau prejudiciat in mod direct prin infractiunea pe care o sesizeaza.
Plingere penala
leusan
ubiect: pligere penala
In cazul in care a avut loc o agresiune asupra unui minor de ,a intervenit politia s-au depistat agresorii si instigatotii (tot minori ... (vezi toată discuția)