avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Victima unei agresiuni - pasi de urmat?!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Victima unei agresiuni - pasi de urmat?!

Sint victima unei agresiuni al carui autor imi este cunoscut.Acesta a recunoscut fapta la venirea Politiei,eu am fost la spital,apoi la IML si am scos certificat medico-legal. Ce trebuie facut in continuare,si pina unde se poate ajunge in ceea ce-l priveste pe agresor? Cu stima!
Cel mai recent răspuns: d-popa18 , utilizator 13:49, 6 Iunie 2013
Asa am sa fac. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot linisti un vecin agresiv atat verbal cat si fizic? andreeadoll andreeadoll din cauza unui loc de parcare am fost agresata(in spatele blocului)X-( (vezi toată discuția)
Politia nu si-a dat interesul!!!!???? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Acum 2 zile mama a victima unei agresiuni cu agresor cunoscut ; fost batuta in asemenea hal incat la momentul actual este internata la Spitalul de Urgenta ... (vezi toată discuția)
Plingere penala leusan leusan ubiect: pligere penala In cazul in care a avut loc o agresiune asupra unui minor de ,a intervenit politia s-au depistat agresorii si instigatotii (tot minori ... (vezi toată discuția)