avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA calcul TVA 5%
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

calcul TVA 5%

Am facut un precontract de vanzare-cumparare in 2008 pentru un apartament cu pret total 41.085 euro TVA inclus, din care s-au achitat in avans, echivalentul in lei suma de 2.380 euro plus rata I in suma de 28.500 euro echivalentul sumei de 105.877,50 lei la cursul de 3,7150 lei/euro.Din antecontract rezulta ca restul de plata este de 10.705 euro TVA inclus.Intrebarea mea este cum se calculeaza si cat as mai avea de plata aplicandu-se reducerea de TVA de 5%?Multumesc mult si astept raspuns!
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 21:35, 6 Martie 2009
Cautati aici Irina Coma a dat un raspuns care poate va lamureste.
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salarii in valuta Enygma Enygma Buna ziua. Am citit http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_13168/virare/salariu/in/valuta.html si inca 1 sau 2 astfel de discutii ... (vezi toată discuția)
Curs de schimb bnr antecontract/contract de vanzare george034 george034 Buna ziua, Am semnat un antecontract in iulie 2017 pentru un apartament in constructie. In antecontract am un articol privind pretul: \"3.1 Pretul total si ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract credit ipotecar j_joe45 j_joe45 In anul 2008(iulie) am contractat un credit ipotecar pentru constructia unui apartament.Termenul de finalizare era 2010(iulie)Spun era , ... (vezi toată discuția)