avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acte eliberate de angajator pentru obtinerea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acte eliberate de angajator pentru obtinerea indemnizatiei de somaj

Buna ziua,
ce acte trebuie sa elibereze angajatorul pt. un salariat disponibilizat pentru a putea beneficia de somaj?(in afara celor mentionate,daca mai este necesar si altceva?)
1.decizia de incetare
2.anexa 14
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:39, 4 Iunie 2013
In afara de celor mentionate de dvs mai trebuie sa va elibereze adeverinta de vechime pentru perioada lucrata de dupa 01.01.2011 , in cazul in care aveti carnet de munca.

In cazul in care nu aveti carnet de munca va trebui sa va elibereze doua adeverinte :
1. pentru perioada lucrata pana la 01.01.2011 , vizata de ITM
2. pentru perioada lucrata de dupa 01.01.2011 si pana la data incetarii raportului de munca., semnata numai de catre angajator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model adeverinta de incetare a contractului de munca nedeterminat Richi Richi Firma la care lucrez se pare ca nu mai poate sa-si urmeze cursul iar eu am fost anuntata ca .....asta e, o sa ne despartim pe criterii de imposibilitate de ... (vezi toată discuția)
Restructurare post anyana3 anyana3 buna ziua, In momentul in care se restructuraza un post din motive financiare, mai trebuie depusa de angajator o instiintare (adeverinta) la somaj si/sau ITM, ... (vezi toată discuția)
Lichidare in cursul anului 2011 P.Daniela P.Daniela Buna ziua! In conditiile actuale, in care ITM-ul nu mai completeaza carnetele de munca incepand cu 1.01.2011, am rugamintea sa ma lamuriti ce documente ... (vezi toată discuția)