avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare inaintea recursului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare inaintea recursului

Buna ziua! In cadrul unui proces de litigiu de munca (anularea concedierii), sentinta a fost data in favoarea mea, a reclamantului, iar angajatorul a facut recurs. Este adevarat ca voi fi angajat inainte de inceperea recursului? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 7 Iunie 2013
Daca pierd la recurs, angajatorul ma poate obliga sa platesc salariile din perioada reintegrarii pana la pierderea recursului?
Da, in acest caz, este vorba despre institutia intoarcerii executarii silite.
In cazul in care nu execut silit angajatorul sa ma reintegreze si recursul este castigat de mine, angajatorul va fii obligat sa imi plateasca si salariile din perioada primei hotarari judecatoresti si a recursului? Daca angajati din sectia mea au fost in somaj tehnic( nu toata sectia si pentru o perioada de doua saptamani) salariile mele compesatorii se vor calcula normal, ca si cum as lucra sau se vor calcula cu cele doua saptamani de somaj?
Important este ca instanta sa oblige angajatorul la asa ceva: plata salariilor de la data concedierii s panala rentegrarea efectiva sau plata salariilor si pana la pronuntarea hotararii irevocabile.

Salariile dvs se vor calcula normal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca decizia primei instante este definitiva, indiferent de rezultatul de la recurs, se va pune in aplicare? miha6809 miha6809 Pe data de 20.10.2010 am castigat procesul conform celor de mai jos : 15/09/2010 termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinareşi înscrisuri ... (vezi toată discuția)
Solutionare conflict de munca carmenba carmenba Am primit solutionarea la procesul intentant angajatorului, in care am cistigat salariile de la data concedierii pina la data hot.judecatoresti si anularea ... (vezi toată discuția)
Procedura reintegrare in munca ContSters146823 ContSters146823 Am primit hotararea privind reintegrarea in munca a unui fost salariat concediat . Daca salariatul nu s-a prezentat, pentru punerea in aplicare cum procedam? ... (vezi toată discuția)