avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce drepturi am???
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce drepturi am???

BUNA ZIUA. un acoperis construit ilegal la un bloc(fara acordul vecinilor,fara autorizatie..etc)poate fi demolat?? sunt proprietar si eu sus pe bloc??ce drepturi am?? cine trebuie sa faca dreptate?? si daca PRIMARIA nu ia masuri...ce trebuie sa fac?? VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: piccola , utilizator 16:46, 6 Martie 2009
intrucat nu s-au respectat cerintele legale , acest acoperis poate fi demolat, dar este necesara autorizatie de demolare.

OK. multumesc...dar cine trebuie sa elibereze aceasta AUTORIZATIE DE DEMOLARE?? si ce trebuie sa fac?? Precizez ca nu eu am construit acoperisul...ci vecinul de la et.4.fara a cere acordul nostru. MULTUMESC PT. SFATURI. Sunteti foarte draguti si stiu ca ma puteti sfatui, asa cum o faceti mereu cand cineva va cere ajutorul...MULT SUCCES LA TOATA LUMEA.
Ultima modificare: Vineri, 6 Martie 2009
piccola, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 50/ 1991 sau o.u.g nr.214/ 2008 piccola piccola Buna seara la toata lumea..Daca nu sunt respectate aceste legi si primaria nu ia masuri chiar daca a fost sesizata...ce se poate intimpla???cum se poate merge ... (vezi toată discuția)
Conflict la bloc -balconul eeeee eeeee Buna ziua . va rog sa ma sfatuiti in urmatoarea situatie:in urma cu aproximativ 5 ani , vecinul de sub apartamentul meu(locuiesc la etajul 1 ) a umblat din usa ... (vezi toată discuția)
Acoperis bloc cristina23012016 cristina23012016 Am construit un acoperis bloc in urma cu aprox 15-20 ani doar noi si celalalt vecin de palier, disperati de lipsa de interes a asociatiei de proprietari care ... (vezi toată discuția)