avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Facturier cu rubrica de tva, pentru firma neplatitoare ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Facturier cu rubrica de tva, pentru firma neplatitoare de tva

Am o intrebare. Am fost platitor de tva pana de curand. Am devenit neplatitor.
Intrebarea este urmatoarea. Pot folosi acelasi facturier care l-am folosit pana acuma, sa scriu in continuare pe acelas cotor, sau trebuie sa cumpar alt facturieri care sa nu contina rubrica de tva ?
Ultima modificare: Marți, 4 Iunie 2013
carmen01011958, moderator
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 19:54, 4 Iunie 2013
Puteti folosi acelasi bloc de facturi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi ADRIANA-MIHAELA ADRIANA-MIHAELA VA ROG SA-MI SPUNETI daca sunt PFA NEPLATITOR DE TVA SI NU AM GASIT FACTURI PENTRU NEPLATITOR DE TVA POT FOLOSI FACTURIER PTR. PLATITOR DE TAV?? IN ... (vezi toată discuția)
Folosesc facturier si chitantier corect sau nu? pfagns pfagns Buna ziua, am si eu o nelamurire si poate ma puteti ajuta cu un sfat. Sunt PFA din martie 2009 ca traducator, neplatitor de TVA. De la Administratia ... (vezi toată discuția)
Detalii completare factura clauuudiu clauuudiu Buna ziua, Sunt PFA nou-infiintat si tocmai ce-am fost la ANAF pentru a-mi depunde declaratia 220. In acelasi timp, mi-au fost vizate 1 facturier si 1 ... (vezi toată discuția)