In luna martie anul curent mi s-a pus proprire pe salariu de catre un executor judecatoresc fara a primi nici o notificare sau chemare in instanta sau decizie definitiva pentru un credit. Din luna aprilie mi s-a retinut din salariu o treime.Ieri am aflat de la banca unde am cardul de salariu ca au primit si ei o notificare de retinere care s-a efectuat astazi in total s-a retinut apoape 50% din salariu. Acest executor avea voie sa procedeze in acest fel ? Dupa cite stiu eu nu au voie sa retina decit o treime din salariu.Cum pot proceda in aceasta speta si care sunt pasii de urmat?
Firma care face deja poprirea ar trebui sa trimita o instiintare la banca ca deja si-au asumat obligatia de a opri 1/3 din salariu.
Mai puteti solicita plata cash a salariului la firma, pentru a evita pe viitor neintelegeri de genul asta.
Poprire salariu
pascanu
daca am primit din partea executorului judecatoresc poprire pe salariu si eu am rate la banci datorate unor achizitii de bunuri, rate ce le paltesc cash pe ... (vezi toată discuția)
Poprire
cristian16ian
Am luat un imprumut de la o banca iar dupa ceva timp nu am reusit sa mai platesc rata lunara.Acum mi-a venit o adresa de infiintare a popririi.Asta inseamna ca ... (vezi toată discuția)