avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala pentru lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala pentru lovire

I-am dat un sut unui individ acum ceva timp deoarece mi-a spart luneta de la masina. Acesta a depus plangere la politie si nu are cerificat medico-legal si nici spitalizare. M-am inteles cu el sa si-o retraga, i-am dat niste bani si acesta si-a retras-o. A doua zi m-a sunat ca va merge din nou la politie ca va reactiva plangerea. Poate sa faca acest lucru sau poate pune alta?
Cel mai recent răspuns: carmen.balan1967@yahoo.com , utilizator 11:58, 5 Iunie 2013
Politia nu este o jucarie , prin urmare el nu poate numai asa ca s-a gandit el sa retraga si dupa care sa repuna in urmarire o plangere . Se poate repune plangerea in urmarire numai in cazul in care agresorul continua amenintarile sau mai rau caz daca se intampla din nou fapta sus aminitita.
1. de ce dati bani si "va intelegeti" cu el? NU AVETI CE DISCUTA CU EL! daca are nelamuriri sa mearga la politie sa faca plangere si dumneavoastra ulterior va faceti apararea
2. poate sa faca plangere la politie in termen de 2 luni de la data savarsirii faptei
N am retinut la ce tara va referiti ? Sau in ultimul timp n ati locuit in Romania .... altfel nu inteleg de unde atata convingere in ceea ce priveste profesionalismul Politiei Romane ! Adica " politia nu este o jucarie " ....... depinde cine vrea sa se joace cu ea ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresorul poate depune plangere pt vatamare corporala? maryion maryion Buna ziua! Hristos A Inviat! Revin si eu cu o problema dupa o pauza mai lunga. Nu stiu daca am postat bine acest subiect si deaceea imi cer scuze. Sa ... (vezi toată discuția)
Bataie in afara unu bar bogdan.bogdan bogdan.bogdan Buna seara, In urma cu o spatamana, un individ agresa persoanele din barul pe care il administrez (punea mana pe fund fetelor, darma sticle de pe masa ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa ma apar ca parte vatamata, dar agresorul ma face inculpat? Juhasz Emilia Juhasz Emilia Buna ziua! Am un caz extrem de complicat. Am fost agresata fizic de un vecin. Am certificat medico legal de 25 de zile. Am depus plangere. Dar cea mai buna ... (vezi toată discuția)