I-am dat un sut unui individ acum ceva timp deoarece mi-a spart luneta de la masina. Acesta a depus plangere la politie si nu are cerificat medico-legal si nici spitalizare. M-am inteles cu el sa si-o retraga, i-am dat niste bani si acesta si-a retras-o. A doua zi m-a sunat ca va merge din nou la politie ca va reactiva plangerea. Poate sa faca acest lucru sau poate pune alta?
Politia nu este o jucarie , prin urmare el nu poate numai asa ca s-a gandit el sa retraga si dupa care sa repuna in urmarire o plangere . Se poate repune plangerea in urmarire numai in cazul in care agresorul continua amenintarile sau mai rau caz daca se intampla din nou fapta sus aminitita.
1. de ce dati bani si "va intelegeti" cu el? NU AVETI CE DISCUTA CU EL! daca are nelamuriri sa mearga la politie sa faca plangere si dumneavoastra ulterior va faceti apararea
2. poate sa faca plangere la politie in termen de 2 luni de la data savarsirii faptei
N am retinut la ce tara va referiti ? Sau in ultimul timp n ati locuit in Romania .... altfel nu inteleg de unde atata convingere in ceea ce priveste profesionalismul Politiei Romane ! Adica " politia nu este o jucarie " ....... depinde cine vrea sa se joace cu ea ....