avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... CAS Decizie referitoare la obligatiile de plata si ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

CAS Decizie referitoare la obligatiile de plata si calcul accesorii

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe mine cum este posibil sa primesc o decizie de la CAS cu suma de plata 444 lei pentru anul 2011, in cazul in care am avut contract de comision cu un IFN din februarie 2010 pana in februarie 2011 si am realizat (pe anul 2011), deci practic doua luni, un venit impozabil de 130lei din care am platit impozit 21lei.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 08:26, 5 Iunie 2013
cas sau cass?

Oricum ar fi, este foarte posibil sa fie o eroare sau nu.
Daca este o eroare, sunteti un caz fericit prin micimea sumei ...adica au venit sume mult mai mari de plata calculate in mod eronat. Grabiti-va sa contestati !
Am facut contestatie, dar cei de la CAS spun ca veniturile figureaza pe tot anul 2011 ,cu toate ca acel contract se incheiase in februarie 2011.:O
Nu mai inteleg nimic. Unde este dreptatea ?
Cine face aceste greseli? Sunt convinsa ca nu sunt singurul caz, dar de ce trebuie sa platesc eu (noi) greselile lor?
Dreptatea este in cartile de axiologie !
Aceste greseli le fac cei care nu poarta nici un fel de raspundere in munca lor, pentru ca sistemul le permite acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cass iliesavinel iliesavinel Buna ziua , In 2011 am fost agent asigurari. Pentru sumele primite am platit impozit 16 %. Acum cateva zile am primit de la Casa de Asigurari de Sanatate ... (vezi toată discuția)
Intrebare despre declaratia 200 pfa simioana69 simioana69 Buna ziua , am incheiat anul trecut colaborarea cu un ifn ptr care mi-a fost eliberata adeverinta cu venitul brut , deoarece imi retineau ei impozitul 16% ... (vezi toată discuția)
Obligatii cas estimate ... nu am incasat suficienti bani (facturi fiscale) educ2012 educ2012 -Am deschis PFA in februarie (2018). \"Sunt in primul an\". -Am completat Declaratia Unica in 10 august 2018. -Am incasat (Facturi Fiscale) 7100 lei ... (vezi toată discuția)