avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1142 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de munca cu vanzare produs in sediu inchiriat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de munca cu vanzare produs in sediu inchiriat

Buna ziua.
Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta.
Lucrez cu contract de mandat pentru o firma de asigurari, detin cod raf.
Lucrez si pentru un IFN cu contract de munca part time, pentru vanzare credite de nevoi personale.
Deasemenea, am si un contract de colaborare intre mine , ca pfa , si o alta firma , tot pentru vanzare credite de nevoi personale.
Intrebarea este urmatoarea : daca imi inchiriez o locatie, pot vinde in acea locatie , in baza contractelor care le am,. atat asigurari, cat si credite pentru cele doua firme?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Sorin R , Consultant credite si finantari 00:01, 5 Iunie 2013
sigur ca poti ... numai sa respecti legea
reformulez...am voie sa vand, in acel spatiu inchiriat, atat asigurari cat si credite, LEGAL ?
La un eventual control, ce acte mi s-ar putea cere sa arat pe langa contractul de munca , contractul de colaborare si actele necesare pfa-ului ??
adycon a scris:

sigur ca poti ... numai sa respecti legea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl? sau infiintare af? adina23 adina23 buna, ziua sunt prima data pe acest forum, am si eu cateval nelamuriri. Vreau sa imi deschid propria afacere nu stiu ce este maia avnatjos SRL sau AF pentru ... (vezi toată discuția)
Am o problema cu firma Melindasz Melindasz Buna ziua,mi-am deschis un salon de infrumusetare dar inca nu e in functiune deoarece mai am unele acte de facut,azi a fost itm in control si a gasit-o acolo ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)