avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Contract de munca cu vanzare produs in sediu inchiriat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Contract de munca cu vanzare produs in sediu inchiriat

Buna ziua.
Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta.
Lucrez cu contract de mandat pentru o firma de asigurari, detin cod raf.
Lucrez si pentru un IFN cu contract de munca part time, pentru vanzare credite de nevoi personale.
Deasemenea, am si un contract de colaborare intre mine , ca pfa , si o alta firma , tot pentru vanzare credite de nevoi personale.
Intrebarea este urmatoarea : daca imi inchiriez o locatie, pot vinde in acea locatie , in baza contractelor care le am,. atat asigurari, cat si credite pentru cele doua firme?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:01, 4 Iunie 2013
Raspunsul este da, puteti adauga un nou cod CAEN ca p.f.a., acest aspect fiind legal si putandu-se indeplini la Registrul Comertului, unde veti primi indrumarile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod raf olgadragos olgadragos Am obtinut codul raf in ianuarie 2008, odata cu acesta si o legitimatie pe care este inscris codul raf, cu specificatia ca pe aceasta legitimatie nu este ... (vezi toată discuția)
Asistent in brokeraj : raj sau raf TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare TRANSILVANIA Broker - Biroul Satu Mare Buna ziua, Doresc sa imi deschid o microintreprindere ( SRL ) avand ca obiect de activitate intermedierea in brokeraj Cod CAEN 6622. Eu posed conform ... (vezi toată discuția)
Schimbare broker asigurari camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! As dori sa intreb care sunt pasii de urmat in urma schimbarii contractului de colaborare cu alt broker de asigurari .Va trebui sa merg la finante ... (vezi toată discuția)