avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme partaj - apartamentul bun propriu si totusi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme partaj - apartamentul bun propriu si totusi nu pot sa-l vand

Buna ziua!
fostul sot a deschis actiunea de partaj in instanta si cere sulta pt imbunatatirile aduse la imobilul in care stam si care este bun propriu al meu.Daca eu vreau sa-l vand inainte de terminarea partajului am voie?Nu am cum sa-platesc sulta daca nu vand iar el nu are bani sa-l cumpere.Mi-a spus ca nu pot sa-l vand pana cand nu se termina partajul ca e notat in CF.Se poate asa ceva? Doar e bun propriu cota1/1 al meu.
Am primit in 19. 06 comunicarea de la ANCPI ca s-a notat procesul intentat de fostul sot.cu "drept de reexaminare in termen de 15 zile de la comunicare care se depune la Biroul de Cadastru si Publicitate Imobiliara." Deci la Judecatorie nu trebuie sa fac plangere?
Aveti dreptate doamna av.Valentina .S-a inscris litigiul nu interdictia de vanzare.La cap.B in CF nu la C .Daca nu e interdictie inseamna ca pot sa-l vand,nu? Avocatul meu asa mi-a zis,dvs ce parere aveti?
Multumesc!
As mai avea o intrebare:la partaj judiciar conteaza sau nu daca una din parti in timpul casatoriei platea lunar pensie intretinere copilului adult cu handicap dintr-o alta casatorie/? Cum influenteaza partajul?va avea o cota diminuata din acest motiv?
Multumesc,,o duminica placuta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva incheierii de carte funciara victor77 victor77 Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti : Am primit o incheiere de carte funciara cu un extras de CF. Am constatat ca pe imobilul proprietate s-a notat in CF o ... (vezi toată discuția)
Ocpi, intabulare liviuucv liviuucv Buna seara. In urma procesului de partaj am obtinut in instanta imobilul, dar instanta a decis ca trebuie sa platesc sulta catre fosta sotie 100 000 si ea ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil care nu-mi mai apartine de drept,buna ziua, sunt executat silit pe un imobil achizitionat direct ... siteavu siteavu Buna ziua, sunt executat silit pe un imobil achizitionat direct de la proprietar in rate. nu am mai putut plati ratele...si vechii proprietari au anulat ... (vezi toată discuția)