Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →
Cu tot respectul, dar eu nu am nici o abatere disciplinara iar atributiunile de serviciu mi le-am efectuat ireprosaqbil dar am sasizat I.T.M. privind niste incalcari ale C.I.M. precum faptul caci nu ni sa acordat concediul de odihna lucru stipulat in in C.I.M. iar azi culmea caci ni sau dat ban desi de aproape 3 luni noi angajati solicitam acest lucru.Nu as dori sa merg pt ca mi se pot intimpla foarte multe lucruri prin Bucuresti eu fiind din alt oras si as dori sa stiu daca pot solicita firmei sa suporte deplasarea mea pt ca atunci as avea siguranta.
eu mi-am dat demisia cu motivatii legate de nerespectarea obligatiilor angajatorului de a vira contributiile retinute din salariu ila bugetul statului si am facut reclamatie la ITM,
angajatorul m-a amenintat spunand-mi ca nu vor ramane lucrurile asa, imi vor inchide cartea de munca cu un art. care nu ma avantajeaja. Ulterior ( dupa 3 saptamani) am sunat sa intrb daca pot merge sa-mi ridic CM, atunci m-a anuntat ca mi-a fost trimis prin posta o recomandata prin care ma invita la o convocare care depasise deja data stabilita, insa eu nu am primit nimic de la posta, nu am semnat nimic (nici nu stiam ce presupune o astfel de convocare).Mi-au transmis ca daca nu m-am prezentat ei nu au timp de mine sa-i mai sun peste 2 saptamani. Urnatoarea zi am fost la ITM si mi-au spus ca a fost predata CM angajatorului in urma cu o saptamana. Am sunat din nou si le-am transmis ca vreau CM deoarece se afla in posesia lor, insa mi-au spus ca nu este adevarat ca nu au preluat CM de la ITM
Intrebarea mea este: legal cat au voie sa-mi retina CM si de ce ar fi necesar sa ma prezint la convocare daca s-a inchis CM
Multumesc
~ final discuție ~