avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta intre cladiri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta intre cladiri

am cumparat un apartament intr-un bloc nou, iar acum m-am trezit ca langa mine, la foarte mica distanta, se va mai ridica alt bloc. amblele constructii sunt de 3 etaje. ma intereseaza care este distanta intre doua cladiri, ce reglementeaza acest lucru si la cine sa fac o sesizare in acest sens pentru a impiedica construirea noului bloc?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Ridicare bloc fara autorizatie de constructie Andreas111 Andreas111 Buna seara, Va supun atentiei problema mea. Locuiesc intr-un cartier rezidential nou, iar, de vreo 6 luni, in laterul blocului meu, la mica distanta in ... (vezi toată discuția)
Constructie bloc locativ in vecinatate steluta79 steluta79 Buna ziua. Am si eu o intrebare. Locuiesc intr-un bloc cu 7 etaje, si, recent, vis-a-vis de bloc, mai exact chiar peste drum, au inceput lucrarile pentru ... (vezi toată discuția)
Distanþa între cladiri Ipuz Ipuz Nu știu unde să întreb si am decis sa ma adresez dumneavoastră , în ceea ce priveste situatia ce o s-o relatez. Locuiesc la un bloc cu 3 etaje, ... (vezi toată discuția)