avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare interogatoriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare interogatoriu

Sunt implicat intr-un proces civil in calitate de parat.

Instanta a aprobat proba cu interogatoriu ptr partea reclamanta.

S-a depus acest interogatoriu de catre avocatul reclamantului.

Precizez ca raspunsurile date sunt , in majoritate, superficiale, lipsite de relevanta , ocolind practic sensul concret al intrebarilor.Uneori, daca intrebarea este neconfortabila, necesitand date concrete, raspunsul suna asa :"nu va e rusine sa puneti astfel de intrebari?"

La un moment dat, in timpul sedintei , avocatul reclamantului s-a exprimat textual "am raspuns la misto" (referindu-se la unul din raspunsurile din interogatoriu ).
Imi pare rau ca nu am cerut sa se consemneze acest raspuns de catre grefier.

Intrebare:

Ce modalitate de contestare am asupra interogatoriului prezentat?
Precizez ca instanta nu a analizat raspunsurile, interogatoriul
prezentat fiind atasat la dosar si atat.

Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 16:44, 6 Iunie 2013
Bine ar fi sa administrati si probe care sa dovedeasca contrariul sustinerilor din interogatoriu, nu doar sa formulati in scris un punct de vedere. Adica acest punct de vedere tb sustinut cu probele de la dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu s-a raspuns la interogatoriu eugen82 eugen82 Am formulat interogatoriu pentru parata persoana juridica. Aceasta a depus raspuns la interogatoriu, dar defapt nu a raspuns la intrebarile puse. A dat ... (vezi toată discuția)
Acte si declaratii suplimentare in proces aelemarac aelemarac Buna ziua, In timpul desfasurarii pledoariilor din proces, am voie sa mai prezint in sustinere noi acte? Si cand mi se vor pune intrebari de catre avocatul ... (vezi toată discuția)
Interogatorii - anulare contract legea 112 adrianadamian2009 adrianadamian2009 Va solicit un raspuns la urmatoarea speta: Intr-un proces de constatare a nulitatii absolute a unui contract de vanzare-cumparare pe legea 112/1995, in ... (vezi toată discuția)