avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Anulare contract de vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Anulare contract de vanzare-cumparare

Tatal meu vrea sa ceara anularea contractului de vanzare cumparare efectuat intre mine si parintii mei acum dupa decesul mamei mele. Poate face acest lucru?
Cel mai recent răspuns: crissa1 , utilizator 18:07, 6 Iunie 2013
Buna ziua,
Oricine are dreptul sa se adreseze instantei cu orice cerere.
Problema se pune daca are si castig de cauza.
Daca este un simplu contract de vanzare cumparare, NU ARE NICIO SANSA!
Daca este cu clauza de intretinere si poate sa dovedeasca ca nu v-ati indeplinit obligatiile din contract, atunci exista o sansa.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Este un simplu contract de vanzare cumparare fara clauze.
Are dreptul sa ceara dar cu sanse 0!
Ce motiv invoca?Un astfel de proces e dificil si costisitor. Se va plati taxa timbru la valoarea imobilului insa asta nu reprezinta nici o garantie pt. a castiga.
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
avvalentina, utilizator
Pai s-a recasatorit si nu ii mai ajunge banii de bautura. Si s-a gandit el asa ca rau a facut ca ne-a vandut ca uite acum avea si el jumatate sa mai vanda sa mai faca si el ceva bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act donatie larisa61 larisa61 In anul 2011 am cumparat un apartament de la cumnatul meu,am mers la notar sa facem actele si pentru a plati mai putin am facut act de donatie in loc de act ... (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare din anii '90 Bossde_Boss Bossde_Boss Taxa de inmatriculare care se platea dupa anii 90 este aceiasi cu timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Reziliere contract de vanzare - cumparare cu clauza de intretinere marimargeo marimargeo Buna tuturor , la inceputul anului am facut un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu socri mei , pe o casa si terenul aferent . Pe acest ... (vezi toată discuția)