avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand rãmâne o pedeapsa definitiva ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand rãmâne o pedeapsa definitiva ?

O condamnare in prima instanța. In lipsa si fără recurs. Instanța s-a pronuntat pe 07.03 insa mandatul de executare a fost emis pe 16.05 deoarece eu nu am fost in tara pentru instiintate.
In cazier condamnarea figurează cu data de 07 Martie
De la ce data socotesc începerea prescrierii? 7 Martie cum figurează in cazier sau 16 mai, de cand a fost emis mandatul de executare?

Multumesc mult pentru tot ajutorul juridic dat in acest forum.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:07, 6 Iunie 2013
Buna ziua,
07.03.
Probabil este vb despre mandat de executare international cel din 16.05.
Dar executarea va incepe la data incarcerarii.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Joi, 6 Iunie 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs poseaadrian poseaadrian buna ziua. un ınvinuit care nu s-a prezentat la proces penal şi nu are aparator , dupa ieşirea hotaririi judecatoreşti, are dreptul la recurs? (vezi toată discuția)
Acuzatia de furt anonim769 anonim769 un amic de al meu este acuzat de furtul unor cabluri fiind nevinovat.politia spune ca sunt martori care l-ar fi vazut.imposibil.in momentul de fata el este in ... (vezi toată discuția)
Cazier patat? marcu84 marcu84 am o problema rusinoasa in anul 2000 am savarsit mai multe fapte de furt (eram minor ) am fost condamnat la 3 ani cu executare din care am facut 2 ani si ... (vezi toată discuția)