avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Despre amanare in vederea angajarii a unui aparator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Despre amanare in vederea angajarii a unui aparator

Buna.In data de 11.05.2013 voi avea primul termen de judecata la I.C.C.J. Desii citatia de luare la cunostinta fata de acest termen de judecata am primit-o cu circa 3 luni ininate de termen.Intrebarea este sunt sanse ca in baza unei cererei expediate postal cu recomandare inainte cu 10 zile de termen , Instanta sa admita sa primesc un alt termen de judecata in vederea angajarii unui aparator? Va multumesc .Respecte.Gabriel
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 12:19, 6 Iunie 2013
Buna ziua,
Teoretic DA, practic NU!
Va recomand sa va prezentati si sa va sustineti motivul amanarii invocand situatia materiala si prevederile legale in materie.
S-ar putea sa aveti sanse mai mari.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare solutie pe scurt Marta Tot Marta Tot Exista vreo deosebire intre expresiile cerere formulata si cerere precizata? Cum se interpreteaza solutia oe scurt potrivit careia se admite cererea precizata, ... (vezi toată discuția)
Judecarea cauzei în lipsa mea buluss buluss Buna ziua, Am fost sanctionat in decembrie 2012 cu suspendarea permisului de conducere pe 30 de zile,decizie pe care am contestat-o ,am scos un certificat de ... (vezi toată discuția)
Daune morale pentru publicarea pozei in presa oltul oltul am inselat mai multe persoane (neintentionat) oferind locuri de munca in strainatate...iar intr un ziar a aparut 6-7 articole despre mine cu multe injuraturi ... (vezi toată discuția)