avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea contractului de munca de comun acord
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea contractului de munca de comun acord

angajatorul i-a solicitat sorei mele sa fac o "tidula" prin care sa solicit incetarea contractului de munca de comun acord, dar si sa notez anumite date( cnp adresa serie si nr de ci........) si sa specific de ce vreau sa plec de la locul de munca. va multumesc si astept urgent raspunsurile dvs
Cel mai recent răspuns: fflorentina79 , utilizator 15:39, 6 Iunie 2013
Domnule Director


Subsemnatul __________________________ domiciliat in _______________, str. _________________ nr.___, identificat cu C.I. seria ___nr. __________, eliberat de ___________ la data de ___/___/______, CNP ____________________________, având funcţia de _________________________ la SC ________________________ , în temeiul art. 55, litera b din Legea nr. 53 / 2003 privind Codul Muncii, vă rog să îmi aprobaţi încetarea activităţii din motive personale prin acordul părţilor, începând cu data de ___/___/_______.

Va multumesc .

Data Semnătura

_________ ____________________
Nu este nevoie sa motivati cererea de incetare a c.i.m.
multumesc pentru tot

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia cu articolul 81 (8) bica2004 bica2004 Buna ziua as vrea sa stiu si eu cum se scrie o demisie cu articolul 81(8) sa stiu cum sa scriu demisia si sa o depun la firma unde lucrez precum angajatorul nu ... (vezi toată discuția)
Demisie cu recuperarea salariilor restante katalyna_03 katalyna_03 buna ziua, Doresc sa-mi dau demisia si sunt in urma cu 3 salarii ( avans, rest de plata, avans), nemai tinand cont de faptul ca in 12 se mai adauga un rest de ... (vezi toată discuția)
Model cerere de renuntare la locul de munca dupa ccc mariacri2010 mariacri2010 Buna ziua Luna aceasta mi se termina concediul de crestere al copilului pana la 2 ani. Doresc sa nu ma intorc la vechiul loc de munca. Va rog ajutati-ma cu ... (vezi toată discuția)