avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie cu recuperarea salariilor restante
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie cu recuperarea salariilor restante

buna ziua,
Doresc sa-mi dau demisia si sunt in urma cu 3 salarii ( avans, rest de plata, avans), nemai tinand cont de faptul ca in 12 se mai adauga un rest de plata.
Va rog sa ma ajutati sa-mi formulez o cerere de demisie fara preaviz astfel incat sa mentionez si recuperarea banilor, deoarece toti care au plecat nu au mai recuperat banii.
Multumesc mult si felicitari pentru un forum extraordinar prin care ne ajutati mereu.
Cel mai recent răspuns: katalyna_03 , utilizator 11:05, 30 Aprilie 2014
Domnule Director/ Administrator


Subsemnatul ________________ domiciliat in __________ , Str. _________________, identificat cu C.I. seria XR nr. __________, eliberat de ___________ la data de ___________, CNP ______________, avand functia de _____________ la SC _____________ SRL ________, in temeiul art.81, alin.8 din Legea nr. 53 / 2003 privind Codul Muncii, va rog sa luati act de demisia mea , incepand cu data de ………………..

Va multumesc .

_________ ______________________

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia cu articolul 81 (8) bica2004 bica2004 Buna ziua as vrea sa stiu si eu cum se scrie o demisie cu articolul 81(8) sa stiu cum sa scriu demisia si sa o depun la firma unde lucrez precum angajatorul nu ... (vezi toată discuția)
Formulare demisie in baza art. 81 alineatul 8 alexandru_gabi alexandru_gabi Buna seara, Va rog sa imi dati un sfat: Este corecta formularea unei demisii in formatul : Subsemnatul X, Angajat la Firma Y, in Functia de Z, va ... (vezi toată discuția)
Nevoie pentru formularea unei demisii robert19841209 robert19841209 Buna ziua, lucrez din octombrie 2011 la un magazin.Mi sa ivit un alt loc de munca mai bun si as dori sa imi dau demisia la zii.As dorii sa ma ajutati la ... (vezi toată discuția)