avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia cu articolul 81 (8)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia cu articolul 81 (8)

Buna ziua as vrea sa stiu si eu cum se scrie o demisie cu articolul 81(8) sa stiu cum sa scriu demisia si sa o depun la firma unde lucrez precum angajatorul nu si-a respectat contractul fata de mine.Multumesc
Cel mai recent răspuns: bica2004 , utilizator 11:24, 16 Iulie 2013
Uitati un astfel de model

DOMNULE ADMINISTRATOR/DIRECTOR

Subsemnatul ________________ domiciliat in __________ , Str. _________________, identificat cu C.I. seria ... nr. __________, eliberat de ___________ la data de ___________, CNP ______________, avand functia de _____________ la SC _____________ SRL, in temeiul art. 81 alin.8 din Legea nr. 53 / 2003 privind Codul Muncii, va aduc la cunostinta ca doresc incetarea contractului meu de munca incepand cu data de _____________.

Va multumesc .

_______ ______________________

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cu recuperarea salariilor restante katalyna_03 katalyna_03 buna ziua, Doresc sa-mi dau demisia si sunt in urma cu 3 salarii ( avans, rest de plata, avans), nemai tinand cont de faptul ca in 12 se mai adauga un rest de ... (vezi toată discuția)
Formulare demisie in baza art. 81 alineatul 8 alexandru_gabi alexandru_gabi Buna seara, Va rog sa imi dati un sfat: Este corecta formularea unei demisii in formatul : Subsemnatul X, Angajat la Firma Y, in Functia de Z, va ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz Kawasaki Kawasaki Buna ziua, Imi pot da demisia fara preaviz daca seful a decis sa nu imi plătească bonusul lunar?(exista o nota interna in care se specifica introducerea ... (vezi toată discuția)