avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre bunuri proprii la succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre bunuri proprii la succesiune

Mama mea a decedat si noi suntem 3 frati+tatalnostru.Eu stau cu tatal meu in casa parinteasca.Am multe bunuri care sunt ale mele.Pentru unele am facturile cu care le-am cumparat,pentru altele am martori.Fac aceste bunuri obiectul partajului sau nu(demonstrez ca sunt ale mele si nu le impart nici cu tatal meu,nici cu fratii)?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 17:52, 6 Iunie 2013
Buna ziua,
Bunurile dumneavoastra proprii nu intra in masa succesorala.
Daca se ajunge in instanta, demonstrati cu acte sau martori ca sunt bunuri proprii deci nu intra in masa succesorala.
av. gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cote mostenire stelicad stelicad Tatal meu de 74 da ani vrea sa se racasatoreasca. El are o casuta pe un teren pe care eu l-am primit prin cedare de la un prieten al meu care este stabilit in ... (vezi toată discuția)
Succesiune - cote mostenire o27112008 o27112008 Care este cota parte a unui copil unic, dupa moartea tatalui, daca mama traieste? (vezi toată discuția)
Testament stefanicalenuta stefanicalenuta mama moarta in2010,tata ramas in viata,mostenitori 4 copii,tata face testament pe partea lui la una din fiice,(mentionez,nu sa facut succesiunea dupa,mama.un ... (vezi toată discuția)