Va rog sa mi spuneti daca un coproprietar care nu a acordat si celorlalti coproprietari dreptul de a folosi imobilul , iar acesta a amenajat toata cladirea la interior si exterior , deci nefacind numai lucrari de conservare , coprorietarii deminstreaza cu martori ca nu ai fost primiti pe proprietate , acestia din urma vor fi obligati sa l despagubeasac pe cel care a intervenit asupra cladirii ilegal ?
Vedeti ca in NCC exista o dispozitie prin care se arata ca instanta poate "suplinii acordul de vointa si a coproprietarilor care nu vor sau nu pot semna", anumite interventii de conservare, infrumusetare a coproprietatii...Ok.
Privind "iesurea din indiviziune' este o alta chestiune de drept; daca coproprietatea se poate diviza in cote parti, atunci se poate, iar daca este o coproprietate 'perpetua sau fortata", nu poate sa inceteze pe calea iesirii din indiviziune. Deci; vedeti in ce varianta va aflati?
Nu ati inteles intrebarea . Noi ca si coproprietari , nu suntem de acord sa platim interventia asupra cladirii facuta de al treilea deoarece a ceasta afost facuta fara acordul nostri . Intrebarea este : daca dovedim cu martori ca nu am fost lasati sa patrundem pe proprietate astfel nu am putut constata interventia , instanta ne obliga sa l despagubim pe cel care a facut ce a facut fara acordul nostru ??