avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE CASA DE PENSII
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE CASA DE PENSII

Executorul judecatoresc a trimis o infiintare de poprire la CASA JUDETEANA DE PENSII. Dovedindu-se că pensia nu poate face obiectul popririi, executorul a trimis către Casa de Pensii o adresă prin care solicita sistarea popririi.
Nedumerirea mea este faptul că funcționarii au decis să continue totuși poprirea și am primit o adresă prin care mă înștiințau care vor fi sumele de bani reținute.
Am dovada comunicării sistării de către executor. Ce soluții există în acest caz?
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:34, 7 Iunie 2013
Insistati la Casa de pensii. sigur au facut o eroare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie Rokvit Rokvit Pensia o primesc in cont la BRD Group Société Generale în România,și este virată de Ministerul de Interne. Nu locuiesc în România și nu am niciun bun ... (vezi toată discuția)
Poprire salariat rrramor rrramor Buna ziua, Am primit o adresa de infiintare a popririi din partea Directiei de Impozite si Taxe pentru niste amenzi de circulatie neplatite ale unui salariat. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mi-a venit ieri o instiintare de impunere a executarii ... Alinarges89 Alinarges89 Bună ziua! Mi-a venit ieri o instiintare de impunere a executarii silite la angajator din partea unui birou executoresc pentru suma de 3080 de lei . Pentru ... (vezi toată discuția)