avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se poate solicita schimbarea locului de munca?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se poate solicita schimbarea locului de munca?

Buna seara,
am castigat un proces cu angajatorul care este obligat sa anuleze decizia de concediere si sa ma repuna pe postul ocupat inainte de concediere;
avand un post cu raspundere de gestiune, ma tem de repercursiuni si de incercari de a ma scoate lipsa in gestiune,intrucat este aproape imposibil controlul 100% al acestei gestiuni.
As dori sa stiu daca,pot solicita angajatorului schimbarea locului de munca si cum sa procedez.Sau poate ma sfatuiti ce sa fac(in nici un caz nu vreau sa-mi dau demisia).Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 7 Iunie 2013
Imediat dupa ce intrati in posesia hotararii judecatoresti , puteti solicita punerea acesteia in executare.

Dreptul de a obține executarea silită se prescrie în termen de 3 ani, dacă legea nu prevede altfel. În cazul titlurilor emise în materia drepturilor reale, termenul de prescripție este de 10 ani.
Termenul de prescripție începe să curgă de la data când se naște dreptul de a obține executarea silită.

Daca sunteti reintegrat , atunci veti putea fi obligat de catre AJOFM la restituirea indemnizatiei de somaj primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare sorinciobanu sorinciobanu nerespectarea unei hotarari judecatoresti cu titlu executoriu si investita executoriu se poate pedepsi penal? (vezi toată discuția)
Proces valentinatudorascu valentinatudorascu sunt in litigiu cu c.f.r.s.a.,am castigat si s-a dat hotarare definitiva si irevocabila pt castigarea tuturor drepturilor banesti,care este urmatorul pas pe ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim ioanditu ioanditu In data de 4 august 2010 mi-a fost suspendat CIM conform art 52 lit C din Codul Muncii.In data de 12 feb 2011, in urma cercetarilor procurorul a dat decizia de ... (vezi toată discuția)