avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Punerea in aplicare a unei sentinte definitive si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Punerea in aplicare a unei sentinte definitive si irevocabile

In anul 2011 am fost disponibilizat, aceast fapt l-am contestat in instanta unde am avut castig de cauza atat pe fond cat si la recurs unde am obtinut anularea ordinului de concediere cat si reincadrarea pe functia detinuta anterior datei emiteri ordinului de concediere si plata tuturor drepturilor salariale incepand cu respectiva data, dar respectiva institutie care este de nivel national dupa comunicarea minutei de la recurs mi-a comunicat ca nu poate sa ma reicadreze pe functia detinuta anterior concedieri ca nu sunt posturi vacante unde eu mi-am desfasurat activitatea ci pot sa-mi ofere post la la o distanta de aproximativ 200km de fostul loc de munca si de locul unde am domiciliul. Conducerea institutiei motiveaza ca functia nu este aceeasi cu postul dar repet eu am castigat definitiv si irevocabil anularea ordinului de concediere si rencadrarea pe functia detinuta anterior concedieri. Va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac sa accept postul sau sa-i actionez din nou in instanta pentru nepunerea in executare a unei hotarari judecatoresti definitive conf. art.24 din legea contengiosului
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:36, 6 Iunie 2013
Buna seara
Actionati in instanta.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacã va fi o nouã reorganizare, sunt obligat sã particip din nou la examene de testare profesionalã? claris05desi claris05desi Buna ziua. Am o intrebare, in anul 2011 am fost concediat ca urmare a reorganizarii institutiei unde am lucrat, acest fapt l-am contestat la instanta de ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca tory_bei tory_bei Am contestat dispozitia de concediere si in cerere am cerut : 1. Anularea dispozitiei de concediere. 2. Reintegrarea in functia detinuta anterior. 3. Plata ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie de concediere fortuna78 fortuna78 va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri. am castigat un litigiu de munca. decizia de concediere a fost anulata si firma obligata la plata restanta a ... (vezi toată discuția)