In anul 2011 am fost disponibilizat, aceast fapt l-am contestat in instanta unde am avut castig de cauza atat pe fond cat si la recurs unde am obtinut anularea ordinului de concediere cat si reincadrarea pe functia detinuta anterior datei emiteri ordinului de concediere si plata tuturor drepturilor salariale incepand cu respectiva data, dar respectiva institutie care este de nivel national dupa comunicarea minutei de la recurs mi-a comunicat ca nu poate sa ma reicadreze pe functia detinuta anterior concedieri ca nu sunt posturi vacante unde eu mi-am desfasurat activitatea ci pot sa-mi ofere post la la o distanta de aproximativ 200km de fostul loc de munca si de locul unde am domiciliul. Conducerea institutiei motiveaza ca functia nu este aceeasi cu postul dar repet eu am castigat definitiv si irevocabil anularea ordinului de concediere si rencadrarea pe functia detinuta anterior concedieri. Va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac sa accept postul sau sa-i actionez din nou in instanta pentru nepunerea in executare a unei hotarari judecatoresti definitive conf. art.24 din legea contengiosului